آیا چای نوشیدن خوب است یا بد؟

این مقاله را از اینترنت سرقت کردم! امیدوارم روح قربانیان من را عفو کنند!

 

 

بوته چاي جزو معدود گیاهانی است که به دلیل وجود سموم فراوان در بافت آن، در

طبیعت هیچ آفت جدي به جز انسان ندارد ! مزارع این گیاه نیاز به سمپاشی ندارند و هیچ

چرنده، پرنده، حشره و ... به آن نزدیک نمی شود . اگر در بین علوفه چهارپایان (ه ر نوع که

باشند) حتی کمی برگ چاي باشد، حیوان به محض جویدن آنها را از دهانش بیرون می ریزد !

-2 در بسیاري از مناطق کشاورزي، براي آن که احشام و سایر حیوانات به مزارع و کشتزارهاي

مختلف نزدیک نشده و زراعت را خراب نکنند، اطراف آنها را بوته چاي می کارند . حیوانات با

مشاهده بوته چاي به مزرعه نزدیک نمی شوند !

-3 اولین وارد کننده تخم این گیاه به ایران در اوایل دوره قاجار انگلیسی ها بودند که با

همکاري عناصر خودفروخته اي در دربار قاجار، کشت این گیاه و نوشیدن دم کرده آن را در

ایران رواج دادند . عکس العمل علماء و حکماي سلیم النفس آن دوران در برابر این حرکت

چرا » : پلید استعماري شدید بود . در یکی از نامه هایی که به دربار قاجار نوشته شده است آمده

می خواهید گیاهی را در ایران رواج دهید که حتی الاغ ها از نزدیک شدن به مزارع

واقعیت آن .«! آن خودداري می کنند ! چاي مولد سودا در بدن و سودا مقدمه سرطان است

است که حکماي ایران زمین از چند هزار سال قبل با این گیاه آشنایی داشته و به خوبی می

دانستند که این گیاه ارزشغذایی نداشته، بلکه مصرف غیر دارویی آن مضر است .

-4 موادي که در اصطلاح علم شیمی ساختار مولکولی حلقوي دارند (مواد آروماتیک ) سرطان

یکی از مواد آروماتیک است که چاي هم این ماده را دارد . فنول « پلی فنول » . زا هست ند

چیست؟ فنول یک ماده داراي ترکیبات حلقوي است که بر روي پوست، کبد و سیستم گوارش

اثرات نامطلوبی می گذارد . جالب اینجاست که قریب به اتفاق مواد معطر شیمیایی که در

کارخانجات به چاي اضافه می ک نند هم جزء مواد آروماتیک و سرطان زا هستند ! (گل بود به

بلبل هم آراسته شد !!)

-5 مصرف چاي (خصوصاً پس از غذا که سال هاست عادت بسیاري از ایرانیان شده است )

جلوي جذب آهن معدنی موجود در غذاها توسط بدن را می گیرد که در نتیجه منجر به بروز

بیماري کم خونی مزمن در مص رف کنندگان می شود . چاي داراي ترکیباتی به نام تانن است

که مزه تلخ چاي را ایجاد می کند . تاننها با آهن، ایجاد رسوب می نمایند و این رسوب به

دلیل درشتی ملکول و سنگینی، غیر قابل جذب توسط بدن است . لذا در صورتی که غذاي

مصرفی داراي آهن بوده و بلافاصله بعد از آن چاي مصرف

شود، از جذب آهن آن جلوگیري می کند . فراموش نکنید که عارضه کم خونی خود باعث ده

ها بیماري دیگر در بدن می شود.

-6 همان گونه که گفته شد چاي داراي ماده اي است به نام تانن . این ماده بسیار مدرر است و

به همین خاطر مایعات بدن را دفع کرده و پلاسما غلیط می ش ود. آنزیم ها در پلاسماي غلیظ

نمی تواننند فعالیت کنند و به همین خاطر مواد زاید در بدن انبار شده و موجب بیماري هاي

گوناگون می شود . ضمناً تانن موجب فعالیت بیش از حد سلول هاي اپیتلیال کلیه شده و کلیه

را به مرور از کار میاندازد!

-7 گیاه چاي داراي ماده اي است به نام اگزالیک اسید، که مسموم کننده بوده و اختلالات

متابولیسمی ایجاد می کند . این ماده در کلیه رسوب کرده و سنگ هاي کلیوي اگزالیک را

موجب می شود .

-8 مصرف زیاد چاي دندان ها را لک دار و سیاه می کند .

-9 چاي ترشح اسید معده را تحریک می کند و همچنین به دلیل ماهیت اسیدي خود، در

بروز زخم معده مؤثر است .

خون را LDL وجود دارد که « کافئین » -10 در هر فنجان چاي بین 60 تا 75 میلی گرم

افزایش می دهد و عاملی می شود براي انفارکتوس هاي قلبی و مغزي، ولی البته آرام بخش

است و در دراز مدت اعتیاد ایجاد می کند !

-11 به دلیل وجود مقدار زیادي از ماده کافئین در چاي، براى عده اى باعث تحریک اعصاب

و یا تپش قلب می شود . همچنین نوشیدن چاى پررنگ براى خانم ها احتمال ابتلا به سرطان

سینه را افزایش مى دهد.

که محرك سیستم اعصاب « تئین » -12 ماده آرام بخش دیگري در چاي وجود دارد به نام

سمپاتیک است و موجب افزایش ترشح آدرنالین می شود . تئین موجب کاهش مقدار منیزیم

داخل سلول ها می شود . منیزیم ماده اي است که در سلول قرار دارد تا با انواع سرطان ها

مبارزه کند و با نوشیدن چاي این ماده مفید از بدن خارج می شود .

-13 به نظر شما چرا اغلب افراد چاي خور جدي، هنگامی که تصمیم به ترك چاي می گیرند

با علایمی مشابه با علایم معتادان مواد مخدر در هنگام ترك مواد مذکور (همچون سردرد، بی

خوابی، بی حوصلگی، آشفتگی روحی و ...) مواجه می شوند؟ ! آیا این موضوع که ادعا شده

است سال هاست تولید کنندگان چاي در کشورهاي خارجی براي حفظ مشتریان خود به چاي

مواد افزودنی مضر و اعتیادآوري اضافه می کنند قابل اعتنا نیست؟

-14 چند نفر معتاد به مواد مخدر را می شناسید که سیگاري نباشند؟ و چند نفر سیگاري را

می شناسید که چاي خورهاي قهاري نباشند؟ ! چاي به دلیل مواد افیونی طبیعی که در خود

داشته و مواد شیمیایی ک ه در فرآیند تولید توسط بسیاري از تولیدکنندگان به آن اضافه می

شود، مقدمه اي براي آمادگی بدن جهت پذیرش انواع اعتیادها به مواد مضر دیگر است .

-15 اگر دقت کنید قریب به اتفاق مواد سمی در طبیعت داراي طعم تلخ می باشند . شاید

پروردگار مهربان با این گونه خلقت خواسته است به موجودات هشدار دهد که چه موادي

خوراکی نیستند و باید از آنها پرهیز کنند . چاي یکی از تلخ ترین گیاهان موجود در طبیعت

است که البته با روش هاي مختلف سعی در کاهش این تلخی و صد البته عادت دادن ذایقه

مردم به آن دارند.

-16 همه این ها که گفته شد براي چاي سبز ک ه خشک شده سریع برگ سبز چ اي می باشد

صادق است . چاي سیاه که دم کرده مضرتري از چاي سبز است با انبار کردن برگ سبز چاي

در مکان هاي گرم، پوسیده شدن و تخمیر این برگ ها، تغییر رنگ آنها به قهوه اي و سیاه

(مشابه عملی که باغبانان در وسط باغ با بر روي هم تلنبار کردن برگهاي درختان انجام می

دهند تا پوسیده شده و تبدیل به کود گردند )، سپس خشک کردن این برگهاي پوسیده بدست

می آید !

-17 بدتر از چاي سبز و چاي سیاه، چاي هاي جدید طعم داري هستند که داراي اسانس

هاي شیمیایی مختلف بوده و تمامی مضرات دو نوع چاي قبلی را دارند بعلاوه مضرات مواد

شیمیایی عطري و طعم دهنده هاي مصنوعی ! (هرچه خوبان همه دارند تو یک جا داري !!)

-18 یکی از موارد مرسوم در جامعه ما (خصوصا در مراسم، جشن ها، سمینارها و ...) مصرف

بسیاري از نوشیدنی ها در لیوان هاي یک بار مصرف پلاستیکی است . این ظروف به خصوص

در مجاورت با نوشیدنی هاي داغ به سرعت موا د فوق العاده سمی و خطرناك نفتی را آزاد می

کنند. براي امتحان می توانید در یکی از این لیوان ها چاي داغ بریزید و چند دقیقه اي کنار

بگذارید تا سرد شود . خواهید دید که پرده اي از مواد نفتی روي آن می بندد !

ضایعات /ته مانده هاي ،(Lipton یا Teafix -19 در انواع چاي هاي بسته اي (معروف به

چاي که قابل ارایه به شکل عادي نیستند در بسته هاي کاغذي که براي جلوگیري از وارفتن

آنها در آب جوش، پروسه هاي شیمیایی مختلفی روي آنها انجام شده و آغشته به انواع مواد

مضر هستند

قرار می گیرند . پاره اي از مواد شیمیایی موجود در کاغذ مذکور در آب جوش حل شده و

وارد بدن مصرف کننده می شوند!

-21 ابو علی سینا (نابغه طب اسلامی) در طب سنتی از چاي به عنوان ماده پست غذایی نام

می برد و از آن فقط براي مصارف درمانی در شرایط خاص استفاده می کرده است .

-22 ممکن است علیرغم خواندن موارد فوق به دلیل تبلیغات زیادي که در قالب مقالات و

اخبار مختلف شبه علمی به خورد جامعه داده می شود، هنوز باور نکرده باشید که مصرف این

نوشیدنی همه جا تا این حد مضر است . بسیاري می پرسند که اگر واقعاً چاي مضر است پس

چرا این قدر در رسانه ها از آن تعریف شده و در همه جا مصرف می شود؟ پاسخ آن ا ست که

اولاً ما نفی نمی کنیم که چاي فواید اندکی نیز دارد، اما این فواید قابل مقایسه با مضرات

فراوان آن نیستند. مانند شراب و قمار که خداوند

از تو در مورد شراب و قمار می پرسند، بگو در » : متعالدر قرآن کریم در مورد آنها می فرماید

ثانیاً فراموش نکنید که تجارت چايآنها منافعی هست، اما ضررهاي آنه ا بسیار بیشتر است

گردش مالی میلیاردي در سراسر جهان دارد . به نظر شما مافیاها و کارتل هاي تجاري بزرگی

که از این راه منافع و سود سرشاري می برند به این راحتی اجازه می دهند که حقایق براي

مردم آشکار شوند؟ ! فراموش نکنید که در او ایل قرن بیستم شرکت هاي سازنده سیگار و

دخانیات به پاره اي از دانشمندان بی وجدان مخفیانه پول می دادند تا مقالات به ظاهر علمی

در رد خطرات دخانیات و حتی طرح فواید استفاده از آن

نوشته و در مجلات معروف علمی آن زمان چاپ کنند . اسناد این تبانی هاي بزرگ و کثیف در

اواخر قرن بیستم منتشر شد، یعنی زمانی که همه ذینفعان ماجرا مرده بودند و مضرات بلاي

خانمانسوز دخانیات بر همه آشکار شده بود ! دور از واقعیت نیست که گفته شود مشابه چنین

اتفاقاتی در زمانه ما هم براي چاي، موبایل، نوشابه، سوسیس، کالباس و سایر موارد مشابه رخ

می دهد و این ما هستیم که باید عقلمان را قاضی کرده و سلامتی خود و اطرافیانمان را فداي

مطامع مادي عده اي از خدا بی خبر نکنیم .

-23 بعضی می پرسند اگر مصرف چاي این قدر مضر است چرا خداوند آن را آفریده است؟ ! <

پاسخ ساده است : خداوند حکیم هیچ موجودي را در عالم بدون دلیل و ح کمت خلق نکرده

است، اما این به معنی آن نیست که هرچه آفریده شده خوردنی و داراي ارزش غذایی است !!

بوته چاي یکی از بهترین گیاهانی است که می تواند هوا را از انواع آلودگی ها پاك کرده و

حجم زیادي اکسیژن تولید کند . دلیل آن که هواي مزارع چاي بسیار مطبوع است نیز همین

واقعیت می باشد . در حقیقت بشر امروز اگر عاقلانه فکر کند باید

به جایخوردن برگهاي چاي، بوته آن را به عنوان یک تصفیه کننده عالی هوا در سرتاسر معابر

شهرها بکارد . شاید یک دلیل دیگر براي آن که مصرف خوراکی چاي مضر است همین باشد

که این گیاه سموم موجود در هوا را ب ه خود جذب می کند ! همچنین به دلیل این که گیاه

چاي اسیدي است، ماده ضد عفونی کننده خوبی می باشد . لذا براي شستشوي چشم هاي

عفونی و لثه هاي عفونی مفید است . در طب سنتی براي درمان چشم عفونی شده نوزادان در

عوض انواع و اقسام داروهاي شیمیایی و آنتی بیوتیک هاي داراي ا ثرات مضر جانبی فراوان، با

استفاده از آب جوشانده چاي چشم نوزاد را طی چند نوبت شستشو می دهند .

-24 اگر می پرسید که چه باید کرد، عرض می کنم : اولاً اطلاع رسانی وسیع در بین همه آنها

که دوستشان داریم . ثانیاً رواج ده ها دم کرده طبیعی خوش طعم، مفید و باصرفه که

جانشینان بسیار مطلوبی براي چاي مضر هستند در سطح جامعه (براي شروع از خانه خود و

نزدیکانتان شروع کنید ). به عنوان مثال می توانید به تناوب از جوشانده بادرنج بویه (گیاه مورد

علاقه زنبور عسل که جوشانده آن مورد استفاده حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام نیز

بوده است )،دم کرده برگ گیاه به لیمو (گیاهی با برگ هاي شبیه نعنا، با شربت به لیمو اشتباه

نکنید)، دم کرده میوه نسترن، دم کرده گل گاوزبان، دم کرده بابونه، جوشانده تخم گشنیز (به

صورت آسیا شده )، دمکرده پونه، دم کرده زنجبیل، دم کرده زیرفون، دم کرده برگ تیول و ...

دهها جوشان ده و دم کرده طبیعیو مفید دیگرکه به تفصیل در بخش مقالات درج شدهاست،

استفاده کنید.

ارادتمند چایی خور هاي عزیز: صابر ایمانی و عباس علی کرمی__

هیچ نظری موجود نیست:

تــصـــویــــر روز

تــصـــویــــر  روز